четвер, 9 червня 2016 р.

Мовний табір.

    Ось і розпочалися довгоочікувані літні канікули. Діти нарешті можуть відпочити від уроків, контрольних та домашніх завдань. Та навіть, під час канікул наші учні мають прекрасну можливість  покращити знання англійської мови у невимушеній атмосфері у шкільному мовному таборі.
      Заняття в мовному таборі не обмежуються шкільною програмою, а отже в його основі лежать різноманітні розважальні та корисні види діяльності, які готують учнів до майбутнього життя. Навички спілкування, уміння критично мислити та взаємодіяти один з одним, цікаві оповідання і, звісно ж, різноманітні свята, подорожі, ігри – ось, що чекає учнів в мовному таборі.

Ось таку чудову газету підготувати діти нашого загону!

Практичне навчання або «навчання через проекти» є чудовим засобом мотивації дітей, адже, виконуючи проектну роботу, діти роблять те, що їм  подобається, і мають змогу уникнути того, що їм не подобається. Виконання проектної роботи дозволяє учням поєднати вивчення англійської мови з іншими предметами шкільної програми, одночасно розвиваючи дитину в цілому – її мислення, уяву, креативність, навчаючи її соціальних цінностей та вміння працювати самостійно або в групі. 




З великим задоволенням діти виготовляли тварин з пластикових тарілок. В ході роботи вони повторили лексичний матеріал з тем: тварини, частини тіла, кольори та пригадали віршики про тварин.



Немає коментарів:

Дописати коментар