вівторок, 24 травня 2016 р.




23 та 24 травня відбулися свята англійської мови “Bright English” для учнів 1-А та 1-Б класів, яке підготували вчителі англійської мови Чийпеш І.М. та Білоуха О.Б
Школярі, які зробили свої перші, але досить упевнені кроки на шляху вивчення англійської мови, показали свої знання, виконуючи різноманітні завдання та співаючи запальні пісні.

Розпочалося свято цікавою інсценізацією про зустріч хлопчика Миколки з Нонсенсом та Абракадаброю, які переконували його у тому, що англійська не цікава і нікому не потрібна мова. І не треба витрачати на неї свій час.
                                
Але, на щастя, у Миколки є вірні друзі, які не дозволили непроханим гостям досягнути своєї мети. Друзі та першокласники, переконали Миколку, що англійська дуже важлива у сучасному житті.
                                
Завітав на свято і Mr. Alphabet, який привітав дітей з закінченням навчального року та побажав гарних результатів у вивченні англійської мови.
                                            
Під час свята діти виконували різноманітні завдання і тим самим показували свої здібності та вміння. В ігровій формі діти повторили лексичний матеріал з тем: сім’я, рахунок, кольори, тварини, помешкання, шкільні предмети; показали знання англійської абетки, вміння читати.
                                 

                                 

                                 

                                 

                                 
Всі діти отримали задоволення й користь від ігор та розваг, багато позитивних емоцій, радість, заряд енергії.
Більше фото

Немає коментарів:

Дописати коментар